Otlu Kuru Börülce
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Kuru Börülce Tarifi İçin

Malzemeler

Otlu Kuru Börülce

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pazıyı temizleyip yıkayın ve iri doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin.
  2. Doğradığınız pazı, biber salçası, haşlanmış kuru börülce, ezilmiş sarımsaklar, kimyon, tuz ve karabiberi ilave edip 10 dakika pişirin. Ocaktan alın. Soğuduktan sonra üzerine nar ekşisi gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Ege Mutfağı Yemekleri Salata Tarifleri Bakliyat Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Salatalık Salatası
Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata