Fas Usulü Ballı Havuç Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fas Usulü Ballı Havuç Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Fas Usulü Ballı Havuç Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuçların kabuklarını soyup jülyen kesici ile doğrayın. Bademleri bir tavada rengi hafif koyulaşıncaya kadar kavurun; soğumaya bırakın. Sirke, bal, zeytinyağı, kişniş, kimyon ve tarçını geniş bir kapta çırpıcı ile iyice karıştırın. Havuç, maydanoz ve kavrulmuş bademleri ekleyip iyice harmanlayın ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Fas Mutfağı Akşam Yemeği Salata Tarifleri Diyet Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Tavuklu Semizotu Salatası
Mangolu Kinoa Salatası
Yaza Özel Mango Salatası
Çilek Soslu Roka Salatası
Romanesco Salatası
Armut Salatası