Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Haşlanmış barbunyaya kimyon ve tuzu ilave ederek tatlandırın. Marulu irice doğrayıp semizotuyla birlikte servis kasesine alın. Avokadoları elma dilimi şeklinde dilimleyip kararmaması için üzerine limon suyu dökün.
  2. Avokadoları marulun üzerine dizin. Haşlanmış barbunyayı ve chia tohumunu ekleyin. En son sızma zeytinyağını ve taze çekilmiş deniz tuzunu ilave edip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Salata Tarifleri Avokadolu Tarifler Bakliyat Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata