Pancarlı Ve Balıklı Meze
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancarlı Ve Balıklı Meze Tarifi İçin

Malzemeler

Pancarlı Ve Balıklı Meze

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havucu ve patatesi temizleyip bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip sebzeleri haşlayın. Ayrı bir tencerede pancarı haşlayın. Sebzeleri haşladıktan sonra kabuklarını soyup ayrı kapların içine rendeleyin. Soğanın kabuğunu soyup tuz ile iyice ovarak acı suyunu çıkarın. Yumurtaları katı kıvamda haşlayın. Soğuyunca çok ince kıyın. Servis tabağına orta boy bir çember kalıbı yerleştirin. Sırasıyla hamsi konservesini, kıyılmış soğanı, rendelenmiş havucu, patatesi, kıyılmış yumurtaları ve rendelenmiş pancarı üst üste, renkleri birbirine bulaşmayacak şekilde yerleştirin. Patshuba’yı çember kalıbından dikkatlice çıkartın. Üzerine 4 tatlı kaşığı mayonez sıkın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Atıştırmalık Balık Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Cunda Ezmesi
Tzatziki
Bal kabaklı humus
Atom Mezesi
Yemlik Cacığı
Uskumru Tarator