Zencefil Şurubu
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefil Şurubu Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefil Şurubu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zencefillerin kabuklarını soyun. İç kısımlarını jülyen doğrayın. Kavanoza aktarıp limon dilimlerini ilave edin. Üzerine bal ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın. Servis yapmadan önce, bir çay bardağına karışımdan bir kaşık alın. Üzerine ılık su ekleyerek karıştırıp servis yapın.

Zencefil şurubunu buzdolabında 2-3 ay süreyle muhafaza edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Diyet Yemekleri İçecek Tarifleri

Benzer Tarifler

Glutensiz Kinoalı Kısır Tarifi
Ev Yapımı Zeytin Ezmesi Tarifi
Kaymaklı Menemen Tarifi
Bat Tarifi
Evde Pratik Çiğ Köfte Tarifi
Mısır Konservesi Tarifi