Taze Otlu Ve Sarımsaklı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Otlu Ve Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Otlu Ve Sarımsaklı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İstediğiniz miktarda maydanoz, dereotu ve kekiği kıyın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, zeytinyağı, deniz tuzu ve kıyılmış yeşilliği bir kasede karıştırın. Baget ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Tereyağlı karışımı ekmeklerin kesik yüzeylerinin üzerine bıçakla sürün. Sıcak fırında 15-20 dakika kızartın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpip servis yapın. Afiyet olsun.

Çay ile birlikte ikram eidlen klasik sarımsaklı ekmek tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kahveli Limonata Tarifi
Soğanlı Menemen Tarifi
İstiridye Mantar Sote Tarifi
Hazır Dönerden İskender Tarifi
Ispanaklı Yumurta Tarifi
Portakallı Kereviz Tarifi