Sucuklu Krepler
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 3 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Fransız lezzeti krebi sucuklu denemek ister misiniz? Lezzetli sucuklu krep kahvaltı sofralarınıza çok yakışacak. Siz ve malzemeleriniz hazırsa tarifin detayları aşağıda.

Klasik krep tarifine de göz atabilirsiniz. 

Sucuklu Krepler Tarifi İçin

Malzemeler

Sucuklu Krepler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, süt ve yumurtayı derin bir kasede iyice çırpın. Küçük bir teflon tavada bir çay kaşığı ayçiçeği yağını ısıtın. 
  2. Yarım kepçe kadar krep hamurunu tavanın içine dökün. Krep hamurunu iki taraflı pişirin. 
  3. Kağıt havlu üzerine alıp sıcak olarak muhafaza edin. 
  4. Kalan hamuru aynı şekilde pişirin.
  5. Biberleri temizleyip doğrayın. 
  6. Sucukları zar şeklinde doğrayın. 
  7. Harmanlayıp tavada bir kaç dakika kadar kavurun ve kreplerin içine paylaştırın. 
  8. Rulo şeklinde sarın. Ilık ya da soğuk servis yapın.
  9. Afiyet olsun.
  Püf Noktası
  • Sucuklu krep içerisine eriyen bir peynir koyulabilir. 
  • Dilerseniz salça eklemesi yapabilirsiniz. 
  • Sıcak servis edecekseniz hazırladığınız ruloları fırında da pişirebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Yumurtalı Tarifler Atıştırmalık Pratik Yemek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma