Mayonezli Köz Mısır
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mayonezli Köz Mısır Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Mayonezli Köz Mısır

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mısırı haşlayın ve sudan çıkarıp soğumasını bekleyin. Mayonez ve baharatları bir kasede karıştırın. Yumurta fırçası yardımıyla mısırların her tarafına sürün ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Fırından alıp toz parmesan ve taze kişniş yaprakları serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma