Keten Tohumlu Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keten Tohumlu Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Keten Tohumlu Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yoğurma kabına tüm malzemeyi alarak, iyice yoğurun. Hamuru iki yağlı kağıt arasında merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın. Şekilli kurabiye kalıpları ile keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi