Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sunum için

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarları tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Enginarları yumuşayıncaya kadar haşlayın. Enginarlar yumuşadıktan sonra sudan çıkarın ve 4’e bölüp mutfak robotuna alın. Badem, keçi peyniri, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip robotta iri parçalı olacak şekilde çekin. Kaparileri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızartılmış ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımı yayın. Maydanozla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Atıştırmalık Ekmek Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Peynirli Tarifler Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma