Dışı altın rengiyle kıtır kıtır, içi ise hafif gevrek dokusuyla iştah açan bu çıtır çubuklar; zeytinyağı, un ve maya gibi birkaç temel malzemeyle kolayca hazırlanıyor. İster sade, ister parmesanlı ya da baharatlı şekilde yapabileceğiniz çıtır grissini tarifi, hem pratikliği hem de uzun süre tazeliğini korumasıyla favoriniz olacak. Sofranıza İtalyan dokunuşu katmak istiyorsanız, ev yapımı çıtır grissini tarifi ile başlayın! Peki; çıtır grissini nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Susamlı Çubuk Kraker tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon çıtır grissini kaç kaloridir?
Bir porsiyon çıtır grissini 140 kaloridir.
Üzeri için:
Lor peyniri ve taze kekik ile çok uyumlu olur.