Çeşme Limonatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çeşme Limonatası Tarifi İçin

Malzemeler

Çeşme Limonatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Şekeri ve sıcak suyu derin bir kaseye alıp şeker eriyene kadar karıştırın. İçine yıkayıp süzdüğünüz reyhan yapraklarını ekleyin. Üzerini kapatıp soğuyana kadar bekletin. Soğuduktan sonra limon suyunu ilave edip karıştırın. İnce bir tülbent yardımıyla servis edeceğiniz sürahiye süzün. Limon dilimi ve buz parçaları ekleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma