İç Baklalı Ve Dereotlu Bahar Pilavı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
İç Baklalı Ve Dereotlu Bahar Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

İç Baklalı Ve Dereotlu Bahar Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayın. Tencereye zeytinyağını döküp ısıtın. Üzerine soğanı ilave edip soteleyin. Pirinci, fıstığı ve baklayı ilave edin. Orta ateşte 4-5 dakika kavurduktan sonra suyu, limon suyunu ve tuzu ekleyip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatın. Kaynama başladıktan sonra kısık ateşte pirinç ve bakla yumuşayana kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alıp üzerine ince kıyılmış dereotunu ve karabiberi ekleyip karıştırın. 20 dakika demledikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.

Kısa sürede hazırlanan pratik bahar pilavı tarifi ile sofralarınızı renklendirin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Pilav Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav