Tavuk Etli Ve Mantarlı Fırın Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Mantarlı Fırın Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Ve Mantarlı Fırın Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnayı kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Mantarları ince doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Tavuk etleri, doğranmış taze soğan ve biberleri ekleyip orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Küp şeklinde doğranmış kuru domatesleri ekleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Tavuk etli karışımı makarnaya ekleyin. Mozzarella peynirini irice rendeleyip 2/3’ünü makarnaya karıştırıp fırın kabına aktarın. Üzerine dövülmüş fıstık ve rendelenmiş kalan peynirini serpiştirip 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese