Makarna Hamuru
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 1 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Makarna Hamuru Tarifi İçin

Malzemeler

Makarna Hamuru

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tuzu ekleyip harmanlayın. Ortasını çukurlaştırın. Yumurtaları bu boşluğa kırın. Yavaşça sütü ekleyip malzemeyi karıştırın. Orta sertlikte bir hamur olana kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle kapatıp 30 dakika bekletin. Bezelere ayırıp dilediğiniz şekli verin. Taze olarak tüketecekseniz kaynar suda haşlamanız yeterli. Saklayacaksanız fırında kuruyana kadar pişirmeniz gerekir.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hamur İşi Tarifleri Pratik Hamur İşi Tarifleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese