Keşli Ve Cevizli Erişte
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keşli Ve Cevizli Erişte Tarifi İçin

Malzemeler

Keşli Ve Cevizli Erişte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencereye bol su ve 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip kaynatın. Kaynayan suya erişteleri ilave edin.
  2. Diriliğini kontrol ederek hafif diri kıvamda pişirip süzün. 1 kahve fincanı yağı yapışmaz bir tencereye alın ve ısıtın.
  3. İçine haşladığınız erişteleri ilave edip çevirin. Peyniri 1 cm kalınlığında dilimlere ayırın.
  4. Kalan 1 fincan zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Peynir dilimlerini kızartın. Cevizi robottan geçirin.
  5. Erişteyi servis tabağına alın. Üzerine kızarmış peynir ekleyip karabiber ve ceviz serpiştirin. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Beyaz peynir ile hazırlanan peynirli ve cevizli erişte tarifine buradan göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Peynirli Tarifler Makarna Tarifleri Vejetaryen Yemekleri MasterChef Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)
Spaghetti alla bolognese