Tencerede Baharatlı Balkabağı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tencerede Baharatlı Balkabağı Tarifi İçin

Malzemeler

Tencerede Baharatlı Balkabağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balkabaklarını küp şeklinde doğrayın. Şekeri tavaya alın ve orta ateşte karamelleşinceye kadar pişirin.
  2. Kişniş, vanilya, anason, karanfil, beyaz şarap veya sirke ile balkabaklarını ekleyip karıştırın.
  3. Yarım su bardağı suda bulyonu eritin ve sıcak karışıma ilave edin. Balkabaklarını ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Hindi ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Farklı Sebze Yemekleri Tencere Yemekleri Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl