Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar Tarifi İçin

Malzemeler

Narenciye Ve Fındık Soslu Pancar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enfes ve yaratıcı tariflerle sofralarınızı süsleyin. Kabuklu pancarların üzerine deniz tuzu ve karabiber serpin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 170 dereceye ayarlanmış fırında 1-1.5 saat pişirin. Yumuşayınca kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde kesin. Tuz ve zeytinyağıı üzerlerine gezdirip harmanlayın.

Limon ve portakal kabuklarını uzun ince şeritler halinde kesip fırınlayın. Dövülmüş fındık ve ince kıyılmış naneyle karıştırın. Dövülmüş sarımsak ve biraz zeytinyağı ekleyip hepsini birlikte harmanlayın. Zeytinyağı ve tuzla harmanladığınız pancarları tabağa dizip, üzerine sosu gezdirin. Bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl