Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma Tarifi İçin

Malzemeler

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda...

Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun.

Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin.

Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl