Keşkekli Kuzu İncik
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keşkekli Kuzu İncik Tarifi İçin

Malzemeler

Keşkekli Kuzu İncik

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Havuç, kereviz ve soğanları temizleyip zar şeklinde doğrayın.

Kuzu incikleri ve doğradığınız sebzeleri geniş bir tencereye alın. Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edip haşlayın. Sebzeler ve etler haşlanırken üzerinde biriken köpükleri süzgeçle alın. Yaklaşık yarım saat pişirdikten sonra keşkeği ilave edin. ‹yice kısık ateşe alıp yarım saat kadar daha pişirin. Keşkekli kuzu inciği ateşten alın. Kuzu inciklerden bir tanesi dışında diğerlerinin kemiklerini etlerinden ayırın ve keşkekle iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın.

Keşkekli kuzu inciği servis tabağına alın. Üzerine baharat, yoğurt ve salçayla hafif kızdırılmış tereyağını gezdirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl