Kelebek Bisküviler
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kelebek Bisküviler Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Üzeri için

Kelebek Bisküviler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Margarin, pudraşeker, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya ve tuzu bir kaba alıp elinizle karıştırın. Yumurta sarılarını ekleyip karıştırmaya devam edin. Unu yavaş yavaş ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edin. Üzerini örterek 20 dakika bekletin.

Hamuru hafifçe unlanmış tezgahın üzerinde inceltin. Kelebek kalıplarıyla kesin. Yumurtayı ve şekeri ayrı kaselere alıp kestiğiniz kelebekleri önce yumurta akına sonra şekere batırıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın. 180 dereceye ayarlanmış fırında 10-12 dakika pişirip çıkarın.


Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl