Isırgan Otlu Kavurma
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Isırgan Otlu Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Isırgan Otlu Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri...

Eti kuşbaşı doğrayıp bir tencereye alın. 1 su bardağı suyu tencereye ekleyin.Kaynayana kadar orta ateşte, kaynamaya
başladıktan sonra kısık ateşte et suyunu çekene kadar pişirin.

Isırgan otu, taze soğan ve sarımsağı temizleyip iri doğrayın. Et suyunu çektiğinde tencereye zeytinyağı, ısırgan otu, sarımsak ve taze soğanı ilave edin. Orta ateşte bütün malzemeler yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin.

Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Domates, tuz, kekik ve biberiyeyi bir kaseye alıp harmanlayın.

Harmanladığınız malzemeleri karışıma ilave edip karıştırın. Kısık ateşte, kapağı kapalı olarak 5 dakika daha pişirip tencereyi ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl