Elmalı Ve Bademli Biftek Sarma
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Ve Bademli Biftek Sarma Tarifi İçin

Malzemeler

Elmalı Ve Bademli Biftek Sarma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Zeytinyağı, tuz, tarçın ve karabiberi bir kapta karıştırıp etlerin üzerlerine sürün ve 15 dakika bekletin. Soğanları soyup doğrayın. Sarımsakları soyup kıyın.

Elmaları soyup kare şeklinde doğrayın. Tereyağını tencerede eritip soğan ve sarımsağı soteleyin. Bademi ve elmayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.

 Etleri düz zemine serip ortasına elmalı malzemeyi paylaştırın. Her bir eti rulo yapıp kürdanla sabitleyin.

Hazırladığınız et sarmalarını fırın tepsisine yerleştirin. Yarım bardak su ve kalan elmalı sosu ekleyip üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp 5 dakika daha pişirin ve servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl