Biberiye Dalında Rulo Biftek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberiye Dalında Rulo Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Biberiye Dalında Rulo Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biftekleri et tokmağı ile ezerek inceltin ve bir parmak kalınlığında şeritler halinde doğrayın. Soğanın kabuğunu soyup küçük doğrayın ve geniş bir kaba alın. Zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber ve defneyaprağını ekleyin. Etleri bu karışıma bulayın ve üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Biberiye dallarının 3/2’sinin yapraklarını kopartın. Etleri rulo şeklinde sararak biberiye dallarına ikişerli olarak dizin. Izgara üzerinde önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Elmalı yeşillik salatası ile sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl