Antep Fıstıklı Ve Narlı Güllaç
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Fıstıklı Ve Narlı Güllaç Tarifi İçin

Malzemeler

Antep Fıstıklı Ve Narlı Güllaç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Süt ve toz şekeri tencereye alıp ısıtın. Güllaç yapraklarını tek tek şekerli süte batırıp ıslatın.
  2. Güllaç yapraklarını ikişer kat halinde bir tepsiye yayıp aralarını fıstık ve narla kaplayın. 
  3. Üzerini çekilmiş antepfıstığı ve nar taneleriyle süsleyip buzdolabına alın. Güllacı kare şeklinde dilimleyip servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Ramazan aylarının vazgeçilmezi haline gelen nefis cevizli güllaç tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl