İçli Simit
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
İçli Simit Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Üzeri için

İçli Simit

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tam buğday unu ile hazırlayacağınız simit ile sahur lezzetlerine sağlık katın. Mayayı ılık süt ve suyun içinde eritin.
  2. Şeker, yağ, yumurta, tuz ve azar azar unu ekleyerek yoğurun. Üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın. Kaşar peynirini rendeleyip sucuk ile harmanlayın.
  3. Hamurdan parçalar kopartıp unlanmış tezgahta elinizle bastırarak açın. İçine sucuklu peynirden bir miktar yerleştirip kapatın.
  4. Her birini önce pekmezli suya daha sonra bolca susama bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Mekitsi
Hawawshi
Qoğal
Mini Bazlama
Milföy Poğaça
Sütlü Pamuk Bazlama