Biberiyeli Tuzlu Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberiyeli Tuzlu Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Biberiyeli Tuzlu Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1.  Un, kabartma tozu, toz şeker, iri taneli tuz ve beyaz biberi geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edecek şekilde zeytinyağı ve ılık su ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. İnce kıydığınız biberiyeyi ilave edip tekrar yoğurun ve hamuru unlanmış tezgah üzerine alın.
  2. Bir merdane yardımıyla ince açın. Yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürün.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Tuzlu Kurabiye Tarifleri

Benzer Tarifler

Mekitsi
Hawawshi
Qoğal
Mini Bazlama
Milföy Poğaça
Sütlü Pamuk Bazlama