Cevizli, Kızılcık Soslu Kruvasan
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 18 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ceviz tek başına lezzetli bir kuruyemiş olmakla beraber birçok tarifi daha da lezzetlendirebiliyor. Yalnızca 5 malzemeden oluşan cevizli, kızılcık soslu kruvasan için tarif detaylarına geçebiliriz.

Farklı çeşitler için kruvasan tariflerine göz atın.

Cevizli, Kızılcık Soslu Kruvasan Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli, Kızılcık Soslu Kruvasan

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını önceden 200 C’de ısıtın. Büyük bir fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. 
  2. Kruvasan hamurunu pakette yazan talimatlarına göre açın ve altı üçgen elde edecek şekilde delikli çizgiler boyunca kesin. 
  3. Her üçgene kızılcık sosu sürün. 
  4. Hamurun üzerine 75 gram ceviz serpin.
  5. Brie peynirini hamurun kısa kenarına yerleştirin ve kruvasan şeklini oluşturmak için karşı köşeye doğru yuvarladıktan sonra fırın tepsisine alın. 
  6. Yumurtayı çırpıp üzerlerine sürün, en son da ayırdığınız cevizleri serpin. 
  7. Üstü kızarana kadar, yaklaşık 15-18 dakika pişirin. 
  8. Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Tatlı Hamur İşi Tarifleri Milföylü Tarifler Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler

Benzer Tarifler

Buzluk Kurabiyesi
3 Kaşık Tatlısı
Bal Kabaklı Pankek
Makroudh
Bisküvili, hurmalı tatlı
Diyabetik Kalburabastı