Altın renginde kızarmış dış kabuğu, çıtır çıtır susamla buluştuğunda ortaya çıkan görüntü, bu lezzetin sadece başlangıcı! İç dokusu ise pamuk gibi yumuşak, her ısırıkta tazeliği ve özenli malzemeleri hissettiriyor. Gerek kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi gerekse çay saatlerinin yıldızı olmaya aday bu simit poğaça tarifi, fırından çıktığı anda iştah kabartan kokusuyla sizi mutfağa davet ediyor. İçine dilediğiniz dolgu malzemesini ekleyerek kişiselleştirebileceğiniz, sade haliyle de tüm damaklara hitap eden bu simit poğaça tarifi, hem pratikliği hem de pastane kalitesindeki sonuçlarıyla herkesin favorisi olacak! Peki; simit poğaça nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
10 Dakikada Simit Poğaça tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyom simit poğaça kaç kaloridir?
Bir porsiyom simit poğaça 250 kaloridir.
Üzeri İçin:
Un yerine:
Yaş maya yerine:
Yumurta yerine:
Zeytinyağı yerine:
Bal yerine:
Tuz yerine:
Mahlep yerine:
Ilık su yerine:
Üzeri İçin Alternatifler:
Su yerine:
Susam yerine: