Ispanaklı Milföy Çanakları
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İç harcı ıspanakla doldurulmuş milföy çanakları, özel günlerde ve davet sofralarında kendine yer bulur. Atıştırmalık olarak sunulan bu lezzet, fırında pişirildikten sonra sıcak sıcak servis edilir. İsteğe göre pazı, pırasa gibi farklı sebzelerle zenginleştirilebilir. Şef Nilay Tulum’dan kolay hazırlayacağınız çok lezzetli bir tarif.

Daha fazlası için milföy tarifleri sayfamıza göz atın.

Ispanaklı Milföy Çanakları Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı harç için

Üzeri için

Ispanaklı Milföy Çanakları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğan ve kırmızı biberi bir tavaya alarak zeytinyağı ile kavurun. Ispanağı ekleyin ve pişinceye kadar kavurmaya devam edin.
  2. Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra ocaktan alın.
  3. Milföyler oda sıcaklığına gelince yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine alın.
  4. Ispanaklı harcı milföylerin üstüne paylaştırın ve sosisleri koyun.
  5. Son olarak rendelenmiş kaşar peynirini de ilave edin ve önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında yaklaşık 12-15 dakika pişirin.
  6. Arzuya bağlı olarak sıcak veya soğuk servis edin.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Özel Günler Pratik Hamur İşi Tarifleri Milföylü Tarifler Ispanaklı Tarifler

Benzer Tarifler

Milföyden Yılbaşı Ağacı
Mürdümlü milföy
Volovan
Dutlu milföy muffin
Gül yapraklı milföy
Domates chutney-büş mini milföy