Haşlama Milföy Mantı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Haşlama Milföy Mantı Tarifi İçin

Malzemeler

Haşlama Milföy Mantı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unlanmış zeminde milföy hamurlarını inceltin ve küçük karelere bölün. İçlerine kıymalı harcı paylaştırın ve üçgen kapatın.
  2. Derin bir tencerede kaynattığınız tuzlu suyun içine mantıları atarak haşlayın ve suyunu süzüp servis tabağına alın.
  3. Üzeri için; tereyağını bir tavada eritin. İri kırılmış cevizleri tereyağına ekleyin ve birkaç dakika kavurup mantıların üzerine gezdirin. Bekletmeden sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Milföylü Tarifler Mantı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Mantısı
Koza Mantı
Azerbaycan mantısı
Avunya Mantısı
Şeker mantı
Kıymalı kabak mantısı