Tatlı Patates İle Muzlu Ekmek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 55 dakika
Kaç Kişilik: 16 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tatlı Patates İle Muzlu Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Tatlı Patates İle Muzlu Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Geniş bir kapta un, karbonat, tarçın, bir tutam tuz ve karanfili iyice karıştırın. Ortasına bir havuz açın. Ayrı bir kapta rendelenmiş tatlı patates, ezilmiş muz, yoğurt, esmer toz şeker, yumurta ve kanola yağını karıştırıp unlu karışıma ilave edin. Cevizleri de ekleyip karıştırın ve yağlanmış dikdörtgen fırın kabına boşaltın.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 50-55 dakika pişirin. Kalıptan çıkardıktan sonra iyice soğutun. Bir streç filme sarıp bir gece buzdolabında bekletin ve ikram ederken dilimleyin.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Muzlu Tarifler Patatesli Tarifler Ekmek Tarifleri Diğer Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği