Mantarlı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarların kabuklarını soyun. Rendenin iri tarafıyla rendeleyip bir süre limonlu suda bekletin.

Suyunu süzdükten sonra yumurtaları kırın ve çırpın. İçerisine kaşar peynirini rendeleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. Karışımı ekmeklerin üzerine sürün.

200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Maydanoz ve kırmızı pulbiber ile süsleyip sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Dilerseniz, detaylı anlatımıyla ev yapımı mısır ekmeği tarifine göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Pratik Hamur İşi Tarifleri Ekmek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği