Kumru & Kumru Ekmeği
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kumru & Kumru Ekmeği Tarifi İçin

Malzemeler

Kumru için

Kumru ekmeği için

Kumru & Kumru Ekmeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kumru
Sosis, salam ve sucuğu ince dilimleyin. Kumru ekmeklerini ikiye bölüp üzerine tereyağı sürün. Tost makinesinde kızartın. Kumru için gerekli olan domates hariç diğer malzemeleri tost makinesinde kızartın. Tulum peynirinin sadece 1 yüzünü kızartın. Ekmeklerin içine malzemeleri domates dilimleri ile birlikte dizin. Üzerine ketçap ve mayonez gezdirip bekletmeden servis yapın.


Kumru ekmeği
Malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örterek 1 saat dinlendirin. Hamurdan portakal büyüklüğünde bezeler koparın. Oval şekil verin. Yağlı kağıt serilmiş tepside yaklaşık 30 dakika bekletin. Üzerini bıçakla verev şekilde kesin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Ekmek Tarifleri Yöresel Tarifler Pratik Hamur İşi Tarifleri Sandviç Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği