Düşük karbonhidratlı beslenmeyi tercih edenler için hem pratik hem de doyurucu bir seçenek sunan ketojenik ekmek tarifi, klasik ekmeklere lezzetli ve sağlıklı bir alternatif arayanların favorisi olmaya aday. Glutensiz yapısıyla öne çıkan bu ketojenik ekmek tarifi, badem unu, hindistancevizi unu ve sağlıklı yağlarla hazırlanıyor; uzun süre tokluk hissi vererek ketojenik diyeti uygulayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Peki; ketojenik ekmek nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Mayasız Yumuşacık Ekmek tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon ketojenik ekmek kaç kaloridir?
Bir porsiyon ketojenik ekmek 300 kaloridir.
Badem unu yerine:
Hindistancevizi unu yerine:
Zeytinyağı yerine:
Kabartma Tozu Alternatifleri:
Chia veya keten tohumu yerine:
Ekstra aroma için: