Jalapeno Turşulu Ve Çedar Peynirli Ekmek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Jalapeno Turşulu Ve Çedar Peynirli Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Jalapeno Turşulu Ve Çedar Peynirli Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, tuz ve instant mayayı geniş bir yoğurma kabına alarak harmanlayın. Ortasını havuz şeklinde açın. Ilık suyu ilave ederek yoğurun. Dilimlenmiş jalapeno biberi turşusu ve rendelenmiş çedar peyniri ekleyip pürüzsüz kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Üzerini nemli bir bez ile örtüp gece dinlendirin.
  2. Mayalanan hamuru unlanmış tezgah üzerine alın ve yuvarlayarak şekil verin. Üzerini nemli bir bezle örtüp tekrar dinlendirin. Hamuru yağladığınız kapaklı ve yuvarlak ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın.
  3. Önceden ısıtılmış 235 derece fırında 30 dakika pişirin. Hamuru fırından alıp üzerine rendelenmiş çedar peyniri serpip, jalapeno biberi turşusu dilimlerini dizin. Tekrar kapağı kapatıp fırına alın ve 15 dakika daha pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Peynirli Tarifler Ekmek Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği