Hardallı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hardallı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Hardallı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kuru malzemeleri eleyerek geniş bir kaba alın. Ortasını havuz gibi açıp sıvı malzemeleri ekleyin ve yoğurun. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alıp şekillendirin.
  2. Şekillendirdiğiniz hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin. Isıyı 190 dereceye düşürüp 20 dakika daha pişirin. Ekmeği ters çevirip 10 dakika daha pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği