Gravyer Peynirli Ve Dereotlu Ekmek
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gravyer Peynirli Ve Dereotlu Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Gravyer Peynirli Ve Dereotlu Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Maya ve suyu bir kasede karıştırıp 15 dakika bekletin. Ayrı bir yoğurma kabında unlar, tuz, şeker, rendelenmiş gravyer peyniri ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın. Mayalı suyu ilave edip yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp bir saat dinlendirin. Mayalanan hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Elinizle hafif yoğurarak rulo şekli verin ve ruloyu içe doğru tekrar kıvırarak gül şekli verin. Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın ve üzerini nemli bir bezle örterek 40 dakika daha dinlendirin. Ekmeğinizi önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Peynirli Tarifler Ekmek Tarifleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği