Fırında Tost Ekmeği Dolması
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Tost Ekmeği Dolması Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Tost Ekmeği Dolması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bütün tost ekmeğinin üzerini tırtıklı bir bıçak yardımı ile 1 cm kalınlığında kesin. İçini hafifçe boşaltın.
  2. İç malzemesi için yumurtaları çırpın. Rendelenmiş peynirleri, ince doğranmış şarküteri malzemesini ekleyip karıştırın. En son tuz ve karabiber ilave ederek tatlandırın.
  3. Hazırladığınız iç malzemeyi içini aldığınız ekmeğin içine doldurun. Üzerlerine küçük parçalar halinde tereyağı serpin.
  4. Yağlı kağıt yardımı ile üzerini tamamen kapatın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 20 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun.

    Hazır kullanmak yerine klasik tost ekmeği tarifinden yararlanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Pratik Yemek Tarifleri Fırın Yemekleri Ekmek Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği