Cevizli Ve Havuçlu Ekmek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Ve Havuçlu Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Cevizli Ve Havuçlu Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unlar, maya ve tuzu geniş bir kaba alarak harmanlayın. Yoğurt ve sütü ilave edip yoğurun. Rendelediğiniz havuç ve ince çekilmiş ceviz içini ilave edip yoğurmaya devam edin. Hamuru yağlayıp unladığınız yuvarlak bir kalıba alıp 40 dakika daha dinlendirin. Üzerine çok az un serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kuruyemişli Tarifler Ekmek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği