Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Bardak Sucuklu Ve Kaşarlı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ekmekleri ısıya dayanıklı büyük ve geniş boy bardaklara veya sufle kaplarına paylaştırın.
  2. Ayrı bir kapta yumurtaları, kaşar peynirini, sütü, çörek otunu, tuzu ve karabiberi çırpın. Ekmeklerin üzerine önce sucuk ve domates karışımından paylaştırın, sonra da yumurtalı karışımı dökün. 200 dereceye ayarlı fırında, 15-20 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra kıyılmış yeşillikleri serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Ekmek Tarifleri Peynirli Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği