Taptaze otlar ve hafif baharatlarla hazırlanan bu börek, kahvaltıların, çay saatlerinin ve özel davetlerin vazgeçilmez lezzeti olarak sofralara geliyor. Pratik hazırlanışı ve doyurucu tadıyla öne çıkan otlu dolama böreği tarifi, hem günlük öğünlerde hem de misafir sofralarında gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz nefis bir alternatiftir. İç harcındaki taze otlar ve baharatların dengesi ile hazırlanan otlu dolama böreği tarifi, her lokmada hem göze hem de damağa hitap eden eşsiz bir lezzet sunar. Peki; otlu dolama böreği nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Pırasalı Arnavut Böreği tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon otlu dolama böreği 210 kaloridir.
İç Harcı için:
Yufkaları Hazırlamak İçin:
Üzeri için:
Otlar:
Soğan (isteğe bağlı):
Zeytinyağı / Sıvı yağ:
Yufka:
Baharat ve otlar:
Üzeri için: