Sarımsaklı Tavuk
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sarımsaklı Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Sarımsaklı Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk, kabukları soyulmuş arpacık soğanları, sarımsaklar, ikiye böldüğünüz patatesler, dörde böldüğünüz limon, taze kekik ve tereyağını fırın torbasına aktarın. 180 derece fırında 45 dakika pişirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Tavuk Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Pratik Cordon Bleu
Teriyaki Soslu Tavuk Kanat
Nar Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Tavuk Kavurma
Air fryer'da Fajita
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk