Mantar Soslu Baget
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Soslu Baget Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Mantar Soslu Baget

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bagetleri fırın kabına alın. Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Un ilave edin ve birkaç dakika karıştırın. Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin ve sosu bagetlerin üzerine dökerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri Mantarlı Tarifler Sos Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Kremalı Tavuk Sote
Tavuk Güveç
Air Fryer'da Tavuk Baget
Huraideu Chicken
Kırmızı Elmalı Köri
Tajine Zitoune