Kremalı Ve Kimyonlu Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kremalı Ve Kimyonlu Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Kremalı Ve Kimyonlu Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bonfileleri üçer parçaya bölün ve zencefil zeytinyağında bir gece bekletin. Tavukları arkalı önlü kızartıp yağını süzerek kenara alın. Karanfil, çubuk tarçını tavada hafifçe kavurun ve mutfak robotunda toz haline getirin. Kimyon, kırmızıbiber, küp doğradığınız soğan ve domatesleri kısık ateşte pişirin. Tarçın ve karanfil karışımını ekleyin. Daha sonra salça ekleyerek 5 dakika daha pişirin. Tavuk suyunu kaynayıncaya kadar pişirin. Hazırladığınız karışımı mutfak robotundan geçirerek krema ilave edin. Tavuk parçalarını elde ettiğiniz sosla 2 dakika pişirdikten sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kremalı Tavuk Sote
Tavuk Güveç
Air Fryer'da Tavuk Baget
Huraideu Chicken
Kırmızı Elmalı Köri
Tajine Zitoune