Tane Biberli, Defne Dalında Bonfile
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ayvaz Akbacak’dan çok özel bir tarifle karşınızdayız. Tane biberli, defne dalında bonfile, yalnızca 7 malzemeden oluşur. Şık sunumuyla davet sofralarında mutlaka yer vermeniz gereken tariflerden biridir.

Tane Biberli, Defne Dalında Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Tane Biberli, Defne Dalında Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bonfileyi 6 eşit parçaya ayırın ve her parçayı bir defne dalına takarak üzerine hafif zeytinyağı gezdirin. Bonfile parçalarını, ızgarada her iki tarafını çevirerek 7 dakika pişirin.
  2. Bir tavaya tereyağını alarak karabiberi ilave edin ve hafifçe kavurun. Kanyak ve kremayı da ekledikten sonra bir taşım kaynatın ve etleri sosun içine alın.
  3. Soslu eti servis tabağına yerleştirin ve üzerine kıtır soğan serpiştirdikten sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Özel Günler Kırmızı Et Yemekleri Davet Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı