Rokfor Soslu Bonfile
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rokfor Soslu Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Rokfor Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ispanakları 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile tavaya alın ve soteleyin. Tuz, karabiber ekleyin.
  2. İki yemek zeytinyağı ile bonfileleri yüksek ateşte pişirin. Tuz, karabiber serpiştirin. Kremayı sos tenceresinde ısıtın.
  3. Peyniri ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve ocaktan alın. Domatesleri az yağda 1-2 dakika çevirin.
  4. Servis tabağına ıspanak soteyi yayın. Üzerine bonfileyi yerleştirip sos gezdirin. Kiraz domates ve taze kekik ile süsleyip servis yapın.

Çok sevilen cafe de paris soslu bonfile tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Ispanakları soteledikten sonra içine yarım çay bardağı kadar krema ekleyerek lezzetini arttırabilirsiniz. Eti, daha yumuşak olması için, zeytinyağı, sarımsak, soğan ve baharat karışımı ile bir kaç saat marine ettikten sonra pişirin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı