Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri)
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri) Tarifi İçin

Malzemeler

Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.
  2. Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, dünyanın birçok yerinde tüketilen cafe de paris soslu bonfile tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Kızartma Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı