Mantar Soslu Antrikot
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Soslu Antrikot Tarifi İçin

Malzemeler

Mantar Soslu Antrikot

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağının yarısını tavaya alıp eritin. Etleri tavaya ilave edin. Üzerlerine tereyağı sürüp tuz ve karabiberle tatlandırın. Tavanın kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin.
  2. Soğanı ince doğrayın. Başka bir tavada kalan tereyağını eritin. Soğanı kavurun. İnce doğranmış mantarları ve küp doğranmış biberleri ilave edin. Tuzla tatlandırıp pişirin.
  3. Etlerin her iki tarafı pişince tavadan alın. Servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine mantarlı sostan bolca aktarın. Karabiber serpip servis yapın.

İçeriğinde bol miktarda protein, fosfor, demir gibi mineraller barındıran kırmızı et yemekleri damak zevkinize hitap ediyorsa, domates soslu antrikot tarifini notlarınız arasına ekleyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı