Lahmi Le Varka (Kağıtta Et)
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lahmi Le Varka (Kağıtta Et) Tarifi İçin

Malzemeler

Lahmi Le Varka (Kağıtta Et)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Maydanoz, nane, biber ve sarımsakları rondoda incecik kıyıp karıştırma kabına aktarın. Kıymayı, tuzu ve baharatları ekleyip iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun.  
  2. Fırını 180 derecede ısıtın. Yağlı kağıdı zeytinyağıyla yağlayın ve eti aynı kalınlıkta olmak üzere, kağıdın üzerinde kenarlardan biraz boşluk bırakarak yayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış fırında pişirin. 

Önerim
Kağıtta eti hazırlayıp yakınınızdaki bir ekmek fırınında 10 dakika kadar pişirtirseniz daha lezzetli olacaktır.

Arzu edilirse etin üzerine domates ve biber dilimleri ekleyip fırınlayabilirsiniz.

Baharatlı pilav tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı